Неофициален български Убунту форумПриложенияИнтернет приложения (Модератор: Toncho)VNC viewer
Страници: [1]   Надолу
Изпечатай
Автор Тема: VNC viewer  (Прочетена 423 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
golqmidiot
Уики група
Начинаещ
*

Благодарност: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 10

Профил
« -: December 31, 2009, 03:47:25 pm »

Нека не пускам нова тема за това, но при опит да се конектна локално към настолната си машина с Убунти с VNC десктопа ми застива, на настолната машина виждам къде какво правя, но от машината от която се свързвам виждам все едно снимка? И се получава че за всяка една манипулация трябва да се конектвам отново за да ми опресни това което виждам??? Някой да е имал този проблем???
Активен

lansling
Начинаещ
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 7

Профил
« Отговор #1 -: February 04, 2010, 10:38:42 am »

Здрасти,
аз имах подобен проблем наскоро. Не успях да го поправя. Ако си намерил решение моля те - сподели.
Иначе аз сложих Xming на Win ПЦто и отворих xdcmp protokola в убунтуто, така нещата тръгнаха.
Поздрави!
Активен
firegen
Начинаещ
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил
« Отговор #2 -: February 04, 2010, 03:59:04 pm »

Нека не пускам нова тема за това, но при опит да се конектна локално към настолната си машина с Убунти с VNC десктопа ми застива, на настолната машина виждам къде какво правя, но от машината от която се свързвам виждам все едно снимка? И се получава че за всяка една манипулация трябва да се конектвам отново за да ми опресни това което виждам??? Някой да е имал този проблем???

Случайно ако ползваш Compiz изключи го Намигване
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Изпечатай
Отиди на: